L'Effet Boeuf - Salades & Charbonnades

7j/7 12h-22h

De restaurantkant

Evenwicht en hebzucht zijn aan de orde van de dag

De MandaBar, gelegen aan een van de mooiste pleinen van de regio, ontvangt u elke dag van de week in een warme en aangename omgeving.

Betaalbaar koken

Geniet van heerlijke maaltijden tegen betaalbare prijzen met ons wekelijks wisselend menu. Onze chef staat garant voor culinaire verrassingen en doet tegelijkertijd uw portemonnee een plezier. Bij La Manda willen we de gezelligheid bevorderen rond een goede maaltijd die voor iedereen toegankelijk is.

Enkele van de recepten van de chef

Ontdek enkele van de heerlijke gerechten van onze chef Maxime.
Elke week is er iets nieuws bij La Manda.

Creatief en nauwgezet, de chef zal u verrassen of het nu uw eerste bezoek is of dat u een vaste klant bent bij La Manda!

Uw gezondheid in het hart van het bord

Vita Diet en Mandabar hebben besloten samen te werken om evenwicht en smaak te combineren

In dit menu, met zijn gevarieerde maaltijdvoorstellen, hebben wij de voorkeur gegeven aan lokale, seizoensgebonden en huisgemaakte producten. Dit alles, met speciale aandacht voor je taille natuurlijk.

Van een lekkere soep, via een goede pan groenten, volkoren pasta of vegetarische burgers, gulzigheid is niet langer een zonde!

Onze fabelachtige blinde test 🎶

Op de 1e en 3e maandag van de maand is het een feest voor alle muziekliefhebbers in de Mandabar. We zingen, we lachen, we hebben plezier!

Onze klanten
over ons

1308 Google & Facebook beoordelingen

4,8
Bekijk alle beoordelingen

Een kijkje binnen?

Bekijk de 360°-weergave

Ontdek ook het l’Effet Bœuf 🍖

Een traditionele, snelle en kwaliteitsvolle keuken met non-stop service en in een feestelijke sfeer ’s avonds en in het weekend.

Volg ons op sociale netwerken

Houd mij per e-mail op de hoogte van nieuwe gerechten en evenementen in de Manda